Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Praha Složky IZS Sport Středočeský Ústecký Vysočina YouTube Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Mistrovství České republiky v požárním sportu se v příštím roce uskuteční v Ústí nad Labem

ÚSTÍ NAD LABEM – Mistrovství České republiky v požárním sportu pořádá v roce 2019 Hasičský záchranný sbor Ústeckého kraje spolu se Sdružením hasičů Čech, Moravy a Slezska.

48. Mistrovství České republiky v požárním sportu družstev Hasičského záchranného sboru České republiky a 66. Mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska v požárním sportu za účasti České hasičské jednoty a Moravské hasičské jednoty je významnou sportovní a kulturní událostí profesionálních i dobrovolných hasičů a proběhne ve dnech 30. srpna až 1. září 2019 na Městském fotbalovém stadionu v Ústí nad Labem. Třídenní sportovní klání bude vrcholem soutěžní sezóny požárního sportu a je očekávaná účast až 700 závodníků.

Bližší informace o chystaném Mistrovství ČR v požárním sportu 2019 v Ústí nad Labem naleznete také ZDE.

Redakce Agentury JV PRESS se dohodla s vrchním radou HZS Ústeckého kraje plk. Ing. Romanem Vyskočilem na vzájemné spolupráci a stane se tak jedním z mediálních partnerů Mistrovství ČR v požárním sportu v Ústí nad Labem 2019.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “ZAPIŠTE SI DO DIÁŘE: Mistrovství České republiky v požárním sportu se v příštím roce uskuteční v Ústí nad Labem

  1. Pingback: blote tieten

Napsat komentář