Auto-Moto Krimi Složky IZS Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

FOTO OD VÁS: Vrtulník transportoval zraněného řidiče po nehodě osobního auta v Bílině

BÍLINA – U vážné nehody v bílinské Důlní ulici dnes před polednem zasahoval i vrtulník leteckých záchranářů, který do traumacentra nemocnice v Ústí nad Labem transportoval zraněného řidiče. Potvrdil to mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník s tím, že řidič utrpěl středně vážné zranění.

Auto se při nehodě otočilo přes střechu a skončilo v příkopu. Na místě zasahovala také jednotka profesionálních hasičů a policisté, kteří řídili dopravu.

Podle mluvčího krajských hasičů Lukáše Marvana následně k nehodě vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Bílina a podniková jednotka Doly Bílina – Ledvice, kde se havarovaný automobil převrátil na střechu. Hasiči z něj vyprostili zraněného řidiče a pomohli naložit do vrtulníku Letecké záchranné služby.

Okolnosti vážné nehody vyšetřují dopravní policisté.

FOTOGALERIE… 

Za aktuální fotografii děkujeme čtenářce Míše a Lucii Jarošové.

Máte také nějaké zajímavé fotografie z vašeho okolí nebo video? Stali jste se svědky karambolu? Uvízli jste v koloně nebo máte nafocenou nějakou kuriozitu? Neváhejte a zašlete nám je na redakční email: redakce@jvpress.cz nebo na WhatsApp na mobilu 603 865 666 či do zprávy na Facebookovém profilu JV PRESS.cz 

Moc rádi vaše zajímavé foto nebo video výtvory zveřejníme na našem zpravodajském serveru agentury JV Press.cz.

Autor: Honza Vraný
Foto: čtenářka Míša a Lucie Jarošová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “FOTO OD VÁS: Vrtulník transportoval zraněného řidiče po nehodě osobního auta v Bílině

  1. Pingback: look here

Napsat komentář