Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: Na Prachaticku vyhasl mladý život při střetu dodávky s osobním autem

PRACHATICKO – Vážná dopravní nehoda dvou vozidel na Prachaticku si dnes vyžádala celkem tři zranění, z nichž jedno bylo bohužel smrtelné. 

Dopravní policisté vyjížděli dnes po sedmé hodině ranní k tragické dopravní nehodě, ke které došlo v katastru obce Strunkovice nad Blanicí, na silnici III. třídy číslo 14418, ve směru jízdy Chocholatá Lhota – Strunkovice nad Blanicí.

Z dopravní nehody je důvodně podezřelý 20letý řidič osobního vozidla Škoda Octavia, který dostal vlivem nepřiměřené rychlosti po projetí levotočivé zatáčky s vozidlem smyk, přejel na pravou krajnici a následně do protisměru, kde v tu chvíli projížděl řidič dodávky Ford Transit.

Při dopravní nehodě bohužel mladý řidič vozidla Octavia utrpěl fatální zranění, kterým na místě nehody podlehl, řidič a jeho spolujezdec z vozidla Ford Transit utrpěli přesně nezjištěná zranění, se kterými byli převezeni rychlou záchrannou službou do nemocnice. Dotčeným osobám byla na místě poskytnuta krizová intervence. Silnice byla v místě dopravní nehody do 10:30 hodin zcela uzavřena.

Uvedený muž se tak stal již 38. obětí dopravních nehod v Jihočeském kraji.

Autor: por. Bc. Martina Joklová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Na Prachaticku vyhasl mladý život při střetu dodávky s osobním autem

  1. Pingback: visit site

Napsat komentář