Kultura Nezaradené Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Z KULTURY: Fotoohlédnutí za úspěšným prvním ročníkem největšího tanečního festivalu v Ústeckém kraji BANDA FESTIVAL

PESVICE U CHOMUTOVA – První ročník největšího tanečního festivalu v Ústeckém kraji BANDA FESTIVAL se uskutečnil v areálu pesvického letiště na Chomutovsku. Nejen pořadatelé, ale i návštěvníci se ji nyní těší na příští ročník festivalu…

Úspěšnou hudební akci uspořádal Ihor Yermenchuk a Denis Weisz a hlavní dj byl Sikdope. Návštěvníci festivalu se opravdu měli nač těšit! Organizátoři pro ně totiž připravili opravdové hudební lahůdky. Početnému publiku se tak představili například rezidenti známých clubů jako je Epic, Duplex Praha atd…

A právě jeden z pořadatelů, Denis Weisz zhodnotil úspěšný první ročník Banda Festival : „Odnesli jsme si sebou cennou zkušenost jaké to je něco takového organizovat. Celý prostor mimo stage jsme připravili vlastníma rukama když nebudeme počítat podium. Poslední dny před akcí byl naším domovem letištní hangár. Zdolali jsme tolik klacků pod nohama ze všech stran a neposrali se z toho.

Vznikl z toho event, kam šli lidi primárně za hudbou a vstoupili jsme tím správným krokem aby jsme udělali v Ústeckém Kraji jednu z největších základen taneční scény v Čechách.

Za mě a Igora děkujeme každému člověku co to přišel podpořit. Všem DJs za prvotřídní výkony. Musim říct že složení nemělo jedinou chybu. Další poděkování patří přímo mému kamarádovi Igorovi J. kterej toho snesl opravdu hodně kolem pořádání takového eventu a bez něj by vlastně ani nebyl. Přesto že jsme měli v organizaci opět hrozný mouchy, jsem odhodlaný to do příštího roku vychytat a udělat vše pro to, aby jsme se tu za rok viděli znovu a posunuli to o úroveň dál.

Dále bych chtěl poděkovat Míra AngryBeats Tuan za bleskovej servis kolem DJs a pomoc v krizových situacích!

Dále nesmím zapomenout poděkovat za profesionální přístup STORM SECURITY za zajištění klidného průběhu celé akce. 
za Storm Security Jirka Vorel & Loukyč David.

See ya again on Banda Festival 2020.

Thanks to buddies ATRIP / Ricky West / ZOOTAH & Sikdope for amazing shows. I hope we will see next time again with better services than on the first year of Banda. It was a big lesson for us and we are super hyped to make it even better.

Informace o festivalu naleznete také ZDE.

FOTOGALERIE…

Autor: Tomáš Němeček 
a Denis Weisz
Zdroj: Banda Festival
Foto: Tomáš Němeček/Monkey / promotion 

PLAKÁT FESTIVALU…

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář