Krimi Praha Složky IZS YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO: Muž sexuálně obtěžoval mladé dívky v Praze a jednu se pokusil znásilnit! Kriminalisté hledají další poškozené

PRAHA – Kriminalisté zadrželi a následně obvinili třiatřicetiletého muže, který v průběhu posledních několika měsíců sexuálně obtěžoval mladé dívky. Obviněný opakovaně v denních i nočních hodinách sledoval mladé dívky na Praze 6.

Posléze jim zastoupil cestu a snažil se je zatáhnout někam do ústraní, aby ho nikdo neviděl. Zadržený dívky osahával a při tom se vždy ukájel. V jednom případě se dívku dokonce pokusil znásilnit. Poškozené se naštěstí stejně jako ostatním dívkám podařilo z místa utéct.

Policisté se domnívají, že poškozených je s největší pravděpodobností mnohem více. Z tohoto důvodu kriminalisté prosí další dívky a ženy, které mají s tímto mužem obdobnou zkušenost, aby věc oznámil na linku 158.

Kriminalisté muže obvinili z trestného činu znásilnění (ve stádiu pokusu) a trestného činu výtržnictví, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody v délce až pěti let. Na základě usnesení Obvodní soudu Prahy 6 byl obviněný vzat do vazby.

Autor: kpt. Eva Kropáčová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEO: Muž sexuálně obtěžoval mladé dívky v Praze a jednu se pokusil znásilnit! Kriminalisté hledají další poškozené

Napsat komentář