Krimi Složky IZS Turistika Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

V okolí jezera Milada u Chabařovic na cyklostezce se pohybuje muž, který onanuje před ženami

CHABAŘOVICE – V okolí jezera Milada u Chabařovic se pohybuje muž, který před ženami pravidelně onanuje. Informují o tom strážníci z Chabařovic.

Dne 28.8.2019 okolo třetí hodiny odpolední na in-line stezce jezera Milada hlášen před ženami onanující muž. Podrobnosti zde po sobě následujících rozličně nahlášených případů nelze uvést. Některé osoby pochopitelně při in-line pohybu nechávají svůj telefon mimo-proto v oznámení nastává prodleva,anebo se rozmýšlejí zdali jim nepříjemnou událost někomu hlásit.

I přes takřka okamžitou přítomnost MP Chabařovice a hlídek Policie OHS i chlumeckých obyvatel se tomuto muži podařilo z rozsáhlého areálu jezera ztratit.

Popisy se shodují na muže středního věku, výšky zhruba 180 cm, velmi bílá neopálená kůže, nápadně hubený(viditelná žebra), málo vlasů až pleš a dioptrické brýle. Pohyboval se na nenápadném bicyklu a když byl zrovna oblečený, tak jen do 3/4 kalhot hnědé barvy. Seprané triko omotané vzadu na svém jízdním kole.

Zdržoval se po celé trase stezky i poblíž hlavního parkoviště kde mohl být například zachycen palubní kamerou některého z parkujících vozidel.

Děkujeme za pozornost a případné další oznámení.

Zdroj: Městská policie Chabařovice

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “V okolí jezera Milada u Chabařovic na cyklostezce se pohybuje muž, který onanuje před ženami

  1. Pingback: 5x114.3 wheels
  2. Pingback: youtube niches

Napsat komentář