Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté pátrají po patnáctileté dívce z Úval! Neviděli jste ji někde?


STŘEDOČESKÝ KRAJ – Pomozte policistům najít 15letou Natálii z Úval, která se několik dní nevrátila domů. Dívka se pohybuje se svým přítelem v Českém Brodě. Léčí se s epilepsií, ale léky u sebe nemá. Pokud pohřešovanou uvidíte, zavolejte prosím na linku 158.

Policisté z Prahy venkov – východ vyhlásili včera pátrání po pohřešované 15leté Natálii z Úval. Naposledy byla doma viděna 13. září, od té doby se doma neukázala a rodině neozvala, proto se dnes rodina obrátila na policii.

Dívka by se měla pohybovat se svým přítelem, pravděpodobně v Českém Brodě, kde byla včera viděna, před policií se ale skrývá. Již v minulosti za přítelem z domova utekla. Pohřešovaná Natálie se léčí s epilepsií, léky u sebe nemá, proto je zde důvodná obava o její zdraví.

Dívka je asi 155 cm vysoká, hubené postavy a má dlouhé černé vlasy. Z domova odešla s černým batohem značky Puma. Pokud pohřešovanou dívku uvidíte, ozvěte se prosím neprodleně policistům na linku 158. Za jakékoliv důležité informace a poznatky děkujeme.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz