Finance Kultura Pomáháme Reklamy Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z KULTURY: Móda a hvězdy v Mostě již dnes pomohou dětem díky tradiční velkolepé charitativní akci

MOST – Jeviště Městské divadlo v Mostě se promění již dnes v podvečer v přehlídkové molo. Od 18 hodin tu totiž proběhne tradiční charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy, která pomáhá Klokánku v Teplicích, dětskému domovu ve Vysoké Peci a Nadační fond Veroniky Kašákové. Akci budou moderovat David Gránský a Karel Kašák – Moderátor.

Charitativní módní přehlídka Móda a hvězdy pro děti z Klokánku v Teplicích a pro děti z dětského domova ve Vysoké Peci na Chomutovsku a Nadační fond Veroniky Kašákové se uskuteční dnes, tedy v neděli 20. října v mosteckém divadle od 18.00 hodin.

Módní show pořádá opět mostecký Svatební salon Delta v čele s jeho majitelkou Petrou Vyoralovou. Pořadem bude provázet herec David Gránský a televizní „rosničkář“ Karel Kašák.

VIDEOPOZVÁNKA PETRY VYORALOVÉ… 

Redakce agentury JV PRESS.cz je i letos jedním z hrdých mediálních partnerů celé charitativní akce. Budeme přímo na místě pro Vás připravovat zajímavé video reportáže… A tímto Vás srdečně zveme na bezesporu nejlepší kulturní módní show letošního roku na Mostecku.

Také letos bude mít fotodokumentaci na starost profesionální tým ReNi creative. Ten ostatně stojí za povedeným plakátem na letošní ročník. Stejně jako v loňském roce budete i VY moci přispět potřebným, zakoupením své vlastní tištěné fotografie právě u partnera akce WhiteBox. Těšíme se na viděnou!

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář