Auto-Moto Doprava Finance HZS Krimi Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Řidič sportovního auta naboural a od nehody utekl! Policisté mu posléze naměřili přes dvě promile alkoholu

PRAHA – Dnes krátce před osmou hodinou ranní utekl řidič sportovního vozidla od dopravní nehody. Několik minut poté ho policisté z pohotovostní motorizované jednotky zadrželi.

Dnes krátce před osmou hodinou ranní přijal operační důstojník oznámení, že v ulici Na Strži v Praze 4 se stala dopravní nehoda sportovního vozidla žluté barvy, kdy posádka z místa nehody utekla.

Na místo byly vyslány nejbližší policejní hlídky, aby dohledaly řidiče, který způsobil dopravní nehodu. Policisté z pohotovostní motorizované jednotky spatřili několik metrů od dopravní nehody utíkajícího muže, který odpovídal popisu. Jelikož neuposlechl výzev policistů, byl za užití donucovacích prostředků zpacifikován a omezen na osobní svobodě. Dále byl řidič vyzván k podrobení se testu na alkohol, který byl pozitivní. Při opakované zkoušce muži naměřili bezmála dvě promile alkoholu v dechu. Podle prvotních informací měl řidič způsobit několik dopravních nehod. Dopravní policisté nyní zjišťují okolnosti dopravní nehody.

Řidič je v současné chvíli podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky a v případě odsouzení mu hrozí trest odnětí svobody v délce až na tři léta.

Policisté žádají případné očité svědky výše uvedené dopravní nehody, aby se ozvali na linku 158.

Autor: Pprap.. Mgr. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář