Krimi Složky IZS YouTube Zajímavosti Zprávy podle krajů

VIDEO OD SOUSEDŮ: Slovensko je v šoku z brutálního útoku početné skupiny nepřizpůsobivých obyvatel proti mladému hasiči

SLOVENSKO – K brutálnímu fyzickému napadení mladého muže početnou skupinou nepřizpůsobivých obyvatel došlo v liptovské obci Važec na Slovensku. Krvavý útok navíc zaznamenala kamera! 

I když napadený muž už ležel v bezvládné poloze na zemi, následovaly další kopance do celého těla včetně hlavy. Následně skupina útočníků fyzicky napadla i manželku a bratra.

https://www.youtube.com/watch?v=GHpyeJKyeDM

Napadený muž je slovenský hasič, který riskuje svůj život, když pomáhá ostatním. Celý konflikt byl vyústěním fyzického napadení jeho malé dcerky… O incidentu jako první informoval na sociální síti poslanec NR SR Milan Mazurek, který zveřejnil video z brutálního útoku a obvinil policii z nečinnosti…

K celé události se proto nyní vyjadřuje i Slovenská policie: Ke skutku došlo poté co malé děvče měli obtěžovat její vrstevníci z osady. Dívenka přivolala mámu, která se dostavila na místo s manželem. Matka se pokusila jednoho z chlapců zadržet, ale ten se jí vytrhl a při pádu na zem se uhodil do hlavy. Následně k ženě a muži přiběhla skupina obyvatel z osady, která začala napadat otce a jeho bratra, který se mezitím dostavil také na místo.

Obětí útoku se následně podle policie stala i matka dívenky. Agresoři svým obětem během brutálního napadání vyhrožovali dokonce zabitím. Po útoku přivolaní záchranáři ošetřili dva zraněné muže a chlapce z osady, který se zranil při pádu.

Policisté zahájili vyšetřování celého incidentu. Obvinili osm mužů ve věku od 19 do 45 let z přečinu výtržnictví a z přečinu ublížení na zdraví spáchaného ve spolupodílnictví a obviněné byly i dvě ženy ve věku 26 a 51 let z přečinu nebezpečného vyhrožování spáchaného formou spolupodílnictví. Na tři obviněné muže vzhledem na jejich kriminální minulost byl podán návrh na vzetí do vazby.

Velký respekt si zaslouží policisté z Obvodního oddělení PZ v Liptovském Hrádku.

 

Autor: redakce
Zdroj
: Milan Mazurek

a Polícia Slovenskej republiky

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

2 Replies to “VIDEO OD SOUSEDŮ: Slovensko je v šoku z brutálního útoku početné skupiny nepřizpůsobivých obyvatel proti mladému hasiči

Napsat komentář