Kultura Praha Sport Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

POZVÁNKA: Turnaj roku již tento víkend! Startuje jubilejní 20. mezinárodní futsalový turnaj PragaCup

PRAHA – Jubilejní 20. mezinárodní futsalový turnaj PragaCup se uskuteční již tento víkend, tedy 21-22. prosince ve sportovní hale Radotín v Praze.

Na turnaj dorazí také známá jména Vladimír Šmicer, Václav Kadlec, Christián Frýdek. Mistři Světa a mistři Evropy v malém fotbale a nebudou chybět ani ligový futsalisté.

PragaCup se premiérově uskuteční formou 2 kvalifikací – Česká a Slovenská kvalifikace, které vyústí v nedělní finále. Týmy na turnaj cestuji více jak 750 km. A někteří hráči přiletí dokonce až z Anglie.

Vstup všem divákům je zajištěn ZDARMA. Tribuna je připravena pro 200 míst k sezení a 100 míst je ke stání.

Turnajem Vás provede početný a zkušený organizační tým, rozhodčí s mezinárodními zkušenostmi, profesionální fotograf a kameraman, zdravotník se zkušenostmi z reprezentace a o hladký průběh prezentace se postarají hostesky.

V sobotu 21.12.2019 od 9 do 13 hodin se odehraje Česká kvalifikace. V sobotu odpoledne od 14 do 18 hodin se odehraje Slovenská kvalifikace.

Nedělní finále se odehraje od 10 do 15.30 hodin, kde se utká TOP 8 týmů o titul šampiona 20. mezinárodního turnaje PragaCup.

Doraž i ty!  www.pragacup.cz

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář