HZS Krimi Složky IZS Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME VIDEEM: Strážníci a policisté v Mostě společně zachránili muže, který se při požáru bytu nadýchal kouře

MOST –  Dva lidé se nadýchali kouře při dopoledním požáru v jednom z přízemních bytů v mostecké ulici Josefa Skupy. Ještě před příjezdem hasičů pomocí žebříku do bytu vnikli strážníci a policisté, kteří z hořícího bytu vytáhli dezorientovaného muže. 

Následně hasiči, strážníci a policisté z domu evakuovali přibližně deset obyvatel. Jeden z nich se rovněž nadýchal zplodin. Hořet začalo na chodbě bytu a plameny se dál rozšiřovaly. Hustého dýmu si naštěstí všimla projíždějící hlídka mosteckých strážníků, která vzápětí neohroženě spolu s policisty z Oddělení hlídkové služby vnikla po žebříku oknem do přízemního bytu… Tam následně nalezli muže, kterého žebříkem poté z okna vytáhli ven do bezpečí!

VIDEOREPORTÁŽ ZE ZÁSAHU U POŽÁRU BYTU V MOSTĚ...

Videoreportáž připravil: Honza Vraný/JV PRESS.cz

Hasiči naštěstí bleskové požár uhasili a objekt vyvětrali. Asi po hodině a půl se lidé mohli zpět vrátit do svých bytů. V nemocnici skončil obyvatel z hořícího bytu a ještě jeden muž. Potvrdil to mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník.

Dopravní policisté po dobu zásahu řídili dopravu v okolí domu. Okolnosti a příčinu vzniku požáru vyšetřují policisté a vyšetřovatel hasičů.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář