HZS Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO OD VÁS: Záchranáři zasahují u pádu člověka z výškové budovy v Mostě! Následně byl transportován letecky do nemocnice

MOST – U pádu člověka z výškového domu v ulici Josefa Suka v Mostě zasahovaly dnes všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR.

Jeho tělo následně dopadlo na střechu spojené nízké budovy. Událost potvrdil redakci Agentury JV PRESS.cz mluvčí krajských záchranářů Prokop Voleník s tím, že osoba po pádu z výšky utrpěla velmi vážná zranění a byla následně transportována letecky do traumacentra ústecké Masarykovy nemocnice.

Okolnosti pádu člověka z výškové budovy v Mostě tak nyní vyšetřují policisté. Video ze zásahu záchranářů zaslal redakci pohotový čtenář.

Máte také nějaké zajímavé fotografie z vašeho okolí nebo video? Neváhejte a zašlete nám je na redakční email: redakce@jvpress.cz nebo na WhatsApp na mobilu 603 865 666 či do zprávy na Facebookovém profilu JV PRESS a spol. 

Moc rádi vaše zajímavé foto a video výtvory zveřejníme na našem zpravodajském serveru agentury JV Press.cz.

Autor: Honza Vraný
Foto: čtenář

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO OD VÁS: Záchranáři zasahují u pádu člověka z výškové budovy v Mostě! Následně byl transportován letecky do nemocnice

  1. Pingback: Discover More

Napsat komentář