Koronavirus Krimi Policie Pomáháme Praha Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Mladá žena měla být v karanténě, ale běhala opilá a bez roušky u stanice metra Ládví

PRAHA – Včera po 20. hodině jela autohlídka prověřit oznámení o ženě, která se u stanice metra Ládví měla pohybovat na silnici v tričku a bez roušky.

 Na místě strážníci nalezli zjevně podnapilou ženu bez zakrytých dýchacích cest, která běhala ve vozovce. Na výzvy strážníků nereagovala, chovala se agresivně a snažila se je napadnout. Hlídce se podařilo jí zklidnit až pomocí donucovacích prostředků. Pak byla předvedena na místní oddělení státní policie k prokázání totožnosti. Provedená dechová zkouška ukázala hodnotu 2,31 promile.

Za doprovodu strážníků byla následně 19 letá žena převezena přivolanými záchranáři do nemocnice, kde uvedla, že jí byla uložena karanténa a že má horečku. Lékař ženě skutečně naměřil teplotu 37,5 st. Celsia. Na základě těchto skutečností jí byly na místě odebrány vzorky za účelem provedení testu. Zasahující hlídka z preventivních důvodů ukončila službu a strážníci nyní čekají na výsledky, které by měly být známy ještě během dnešního dne. Veškeré zjištěné skutečnosti byly také předány Policii České republiky.

Zdroj : Městská policie hl. m. Praha

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

2 Replies to “Mladá žena měla být v karanténě, ale běhala opilá a bez roušky u stanice metra Ládví

  1. Pingback: Douceur Beauty
  2. Pingback: ks quik 2000

Napsat komentář