HZS Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Pitva čtyřměsíčního miminka z Mělnicka vyloučila cizí zavinění! Chlapeček nezemřel násilnou smrtí.Policisté propustili dva zadržené

MĚLNICKO  – Pitva miminka, které bylo včera nalezeno v řece na Mělnicku, nepotvrdila, že by se na smrti kojence podílel někdo cizí! Policie proto také už propustili obě osoby, které kriminalisté vyslýchali. Chlapeček podle policie nezemřel násilnou smrtí. Jak se dítě ale dostalo do vody není zatím zřejmé.

Výsledky dnešní pitvy tělíčka mrtvého čtyřměsíčního chlapečka vyloučily, že by se na jeho smrti podílel někdo cizí. Uvedla to TV Nova s odkazem na policejní mluvčí Lucii Novákovou. Policie zároveň vzkázala, že nebude k tragickému případu poskytovat žádné bližší informace s ohledem na rodinu mrtvého kojence. Neuvedla tak ani přesnou příčinu smrti chlapečka ani to kde bylo tělíčko nalezeno a jak se do řeky miminko dostalo.

Čtyřměsíční chlapeček v kočárku zmizel v pátek v podvečer z hořínského parku na Mělnicku, kde dítě bylo s jeho matkou. Ta si údajně v parku zdřímla a když se probudila, byl kočárek s miminkem pryč. V sobotu odpoledne pak bylo tělíčko mrtvého miminka nalezeno v řece na Mělnicku.

Po zmizelém miminku pátraly desítky policistů, hasičů i dobrovolníků a nasazen byl i policejní vrtulník, dron a člun.

Autor: redakce

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář