Kultura Pomáháme Technika Tipy na výlet Ústecký Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ Z KULTURY: Michaela Čechová od pátku vystavuje v teplické Fontáně

TEPLICE – Teplická malířka Michaela Čechová osobně zahájí již zítra, tedy v pátek 25. září v 18 hodin výstavu svých obrazů. Stane se tak v rámci slavnostní vernisáže výstavy, která v Nákupním centru Fontána Teplice bude k vidění do konce října. „Jedna zajímavá výstava střídá druhou,“ říká za Nákupní centrum Fontána Karel Schön.

„Naši zákazníci měli možnost v uplynulých týdnech vidět výstavu s Dopravou Ústeckého kraje, která nabídla řadu exkluzivních předmětů a těšila se ohromného diváckému zájmu. Od pátku 25. září uvidí naši návštěvníci novou výstavu. Pokračujeme v tradici ukazovat díla místních umělců a proto jsem oslovil mladou malířku Míšu Čechovou. Myslíme si, že místní autoři si zaslouží veřejnosti ukázat svá díla a mnohdy i hodně překvapí. A jak můžete v malé ukázce obrazů vidět, máte se znovu na co těšit,“ dodává Karel Schön.

FOTOGALERIE… 

„Ráda bych Vás pozvala na vernisáž své výstavy. Ráda se s každým osobně v pátek 25. září v 18 hodin v Nákupním centru Fontána potkám. Pevně věřím, že se Vám mé obrazy budou líbit,“ zve na páteční šestou hodinu večerní do Fontány malířka Michaela Čechová.

Autor: redakce
Karel Schön

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář