Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TRAGÉDIE: U bílinské Kyselky poblíž železničních kolejí bylo nalezeno tělo mrtvého muže! Okolnosti úmrtí vyšetřují kriminalisté teplické policie

BÍLINA – Kriminalisté teplické policie vyšetřují od dnešních dopoledních hodin nález mrtvého muže, jehož tělo leželo poblíž kolejí v lesním porostu nedaleko koupaliště Kyselka v Bílině u restaurace U Kádi.

„Mohu potvrdit, že jsme dnes přijali oznámení o nálezu mrtvého muže poblíž kolejiště u Kyselky v Bílině. Kriminalisté prověřují zda došlo k nešťastné události nebo trestný čin,“ řekla redakci Agentury JV PRESS.cz krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. Více o okolnostech smrti by měla určit nařízená soudní pitva. Kriminalisté na místě několik hodin zajišťovali stopy a ohledávali okolí.

S ohledem na probíhající prvotní vyšetřování tak policisté nebudou sdělovat zatím žádné další podrobnosti.

Tělo mrtvého muže bylo nalezeno v lokalitě, kde se scházejí lidé bez domova. Před několika měsíci téměř na stejném místě byla nalezena mrtvola utonulého bezdomovce v řece Bílině. Z jedné strany totiž vede hlavní železniční trať z Mostu do Teplic a z druhé je pak koryto řeky Bíliny.

Autor: Honza Vraný
Ilustrační snímek

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář