HZS Krimi Praha Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

PIETA: Při čtvrteční tragické nehodě u Kostelce nad Černými lesy zemřela máma s dcerou, obě byly obětavé dobrovolné hasičky sboru

KOSTELEC NAD ČERNÝMI LESY – Hasiči z Kostelce nad Černými lesy se loučí s Nelou a Věrkou Ř. Obě ženy ve věku 18 a 51 let totiž patřily ke kosteleckým dobrovolným hasičům. Život matky i její dcery vyhasl v jednom z havarovaných aut ve čtvrtek ráno při střetu dvou osobních aut na namrzlé silnici u Kostelce nad Černými lesy.

K tragické nehodě došlo ve čtvrtek kolem osmé hodiny ranní. Z havarovaného vozu byly následně vyproštěny dvě ženy, které nejevily známky života a přivolaný lékař u nich mohl již konstatována smrt. Osádka druhého vozu vyvázla z karambolu s lehkým zraněním.

Okolnosti tragédie i nadále vyšetřují policisté.

O tragédii ve sboru informují hasiči z Kostelce nad Černými lesy, kteří přišli o dvě obětavé hasičky.

„Se smutným srdcem Vám oznamujeme, že dnes v dopoledních hodinách, při tragické autonehodě, nás navždy opustily dvě členky našeho sboru Nela a Věrka Ř. Nadaná studentka a super férová maminka.
Obě se věnovaly spolkové činnosti, reprezentovaly náš sbor na mnoha soutěžích, účastnily se kulturních i společenských akcí,“ dodávají zarmoucení hasiči.

Upřímnou soustrast rodině.
Jste navždy v našich srdcích…

Autor: redakce
Zdroj: HASIČI Kostelec nad Černými lesy

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář