Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ OBRAZEM: Řidič dodávky patrně přehlédl na Pražském okruhu ve směru na letiště nákladní auto! Těžce zraněného muže vyprošťují hasiči

PRAHA – Pražští policisté, hasiči a záchranáři aktuálně zasahují u vážné dopravní nehody na Pražském okruhu na 14 km ve směru k letišti, kde se střetla dodávka s nákladním automobilem. Čtyřiapadesátiletý řidič dodávky patrně přehlédl nákladní auto a do zadní části vozu narazil.

Na Pražském okruhu, v oblasti Lochkova, zasahují od 19.22 hodin složky Integrovaného záchranného systému ČR u střetu dodávky a nákladního vozidla. Jednu zraněnou osobu ze zdemolované dodávky přivolaní hasiči vyprostili již za šest minut a následně ji předali záchranné službě. Ta ho transportovala do nemocnice.

FOTOGALERIE… 

O velkém štěstí tak může hovořit 54letý muž, který byl po nehdě na Pražském okruhu zaklíněn ve vozidle. Na pomoc mu vyrazila posádka RZP, RV a také inspektor. Muž byl po celou dobu při vědomí a utrpěl “pouze” úraz horních končetin, zajištěn dle traumaprotokolu byl následně převezen do FNM.

Zásah blokoval provoz ve směru na letiště. Jeden jízdní pruh zprovoznila Policie ČR za několik minut po příjezdu hasičů. Nehoda byla zajištěna proti vzniku požáru, hasiči zasypali uniklé provozní kapaliny.

Z důvodu vyšetřování dopravní nehody a odstraňování jejích následků je komunikace v místě nehody nadále uzavřena.

Zdroj: HZS Praha
a Policie ČR
Foto: HZS Praha a ZZSHMP

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář