Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME VIDEEM: U bílinského nádraží v křoví byl nalezen igelitový pytel na odpadky s lebkou ženy! Kriminalisté hledají zbytek těla

BÍLINA – Hrůzný nález skrýval igelitový pytel na odpadky pohozený v křoví u železniční trati poblíž bílinského vlakového a autobusového nádraží. Dnes ráno v něm byla totiž nalezena lidská lebka. Po zbytku těla kriminalisté i nadále pátrají.

Informaci jako první přinesla přímo z místa redakce JV PRESS.cz na původní informace byly, že igelitový pytel ukrýval hlavu ve vysokém stádiu rozkladu a že by mohlo jít o hlavu dítěte do deseti let. To však vzápětí policisté vyvrátili s tím, že přivolaný soudní lékař následně upřesnil, že by mohlo jít o hlavu mladé ženy kolem dvaceti let a že kosterní pozůstatky mohly ležet v křoví i dvacet let.

Mluvčí teplické policie Dan Vítek redakci JV PRESS.cz řekl, že policisté přijali oznámení o nálezu igelitového pytle s lidskou lebkou před desátou hodinou dopolední. Soudní lékař poté upřesnil, že by mělo jít o hlavu asi dvacetileté ženy a podle stavu ostatků byla lebka v pytli asi dvacet let.

Jedna z vyšetřovacích verzí je, že igelitový pytel s hlavou mohl někdo před lety dokonce vyhodit z jedoucího vlaku. Okolí hrůzného nálezu policisté obehnali páskou a policisté několik hodin místo prohledávali. Okolnosti nálezu i nadále vyšetřují kriminalisté teplické policie a budou i zjišťovat totožnost mrtvé ženy.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME VIDEEM: U bílinského nádraží v křoví byl nalezen igelitový pytel na odpadky s lebkou ženy! Kriminalisté hledají zbytek těla

Napsat komentář