Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME: Policistům se podařilo najít ženu, která v šoku odešla od tragické nehody u Podsedic na Litoměřicku. Vypátrána byla v Královéhradeckém kraji

PODSEDICE – Žena, která včera cestovala v dodávce s dalšími šesti osobami, a po tragickém střetu s další dodávkou a kamionem u Podsedic na Litoměřicku odešla patrně v šoku neznámo kam, je na světě! Policisté zjistili, že žena je v pořádku v Královéhradeckém kraji.

Potvrdila to krajská policejní mluvčí por. Veronika Hyšplerová s tím, že litoměřičtí policisté v dopoledních hodinách obdrželi informaci, že by se žena měla nacházet v Královehradeckém kraji a měla by být v pořádku.

Tuto informaci následně ve spolupráci s policejními kolegy prověřili. „Jedná se o ženu, která společně cestovala s dalšími šesti osobami v dodávce. Proč žena z místa odešla, zda to bylo způsobeno šokem nebo jinou okolností, se policisté dozví až při jejím výslechu,“ dodala k události krajská policejní mluvčí por. Veronika Hyšplerová.

Včera po patnácté hodině došlo na silnici č. 15 u obce Podsedice na Litoměřicku k tragické dopravní nehodě. Při čelním střetu dodávky, ve které cestovalo sedm osob a nákladního vozidla, přišli o život dva lidé, řidič nákladního auta byl s vážným zraněním letecky transportován do nemocnice, účastníkem nehody se stala i další dodávka, ve které byli lehce zraněni dva lidé. V důsledku nehody byla komunikace až do večerních hodin neprůjezdná, policisté odkláněli dopravu po objízdných trasách. Další okolnosti nehody a příčina jsou předmětem prověřování.

Policisté při vyšetřování nehody zjistili, že po patnácté hodině z místa odešla žena neznámé totožnosti, která s dalšími šesti lidmi cestovala v dodávce, jednalo se o lidi, kteří se navzájem osobně neznali. Policisté několik hodin po ženě pátrali i s pomocí vrtulníku Letecké služby Policie ČR a psovodů, bohužel neúspěšně.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář