Auto-Moto Cestování Doprava Krimi Plzeňský Policie Pomáháme Složky IZS Z domova Zajímavosti Zprávy podle krajů

Řidič při průjezdu zatáčkou dostal s vozidlem smyk a narazil do protijedoucího vozidla

HORŠOVSKÝ TÝN – Přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího vozu. Ke zranění osob nedošlo, škoda na vozidlech byla vyčíslena na 150 tisíc korun. 

Včera došlo k dopravní nehodě  na křižovatce ulice Dr. E. Beneše a ulice Jana Littrowa v Horšovském Týně.

Třicetiletý řidič osobního automobilu tovární značky Jeep Cherokee jedoucí z ulice Dr. E. Beneše do ulice Jana Littrowa nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povětrnostním podmínkám a dopravně technickému stavu pozemní komunikace. Při průjezdu pravotočivé zatáčky dostal na mokrém povrchu komunikace smyk, přejel do protisměrného jízdního pruhu, kde narazil do protijedoucího vozidla tovární značky Volkswagen Tiguan řidičky projíždějící křižovatkou ve směru jízdy z ulice Jana Littrowa do ulice Dr. E. Beneše. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou.

Při dopravní nehodě vznikla na osobním automobilu Jeep škoda 30 tisíc korun, na osobním automobilu Volkswagen 120 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích.

Autor : por. Mgr. Dagmar Brožová

Jitka Andrlová
Redaktorka jitka.andrlova@jvpress.cz

Napsat komentář