HZS Krimi Městská policie Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Mohutný požár dvou bytů paneláku v Bílině zaměstnal šest hasičských jednotek

BÍLINA – Rozsáhlý požár dvou z bytů v šestém a sedmém patře panelového domu na bílinském sídlišti Teplické předměstí v ulici M. Švabinského dnes odpoledne zaměstnal profesionální i dobrovolné jednotky.

Mohutný požár byl na operační středisko nahlášen 17:46 hodin. K požáru postupně vyjelo šest jednotek hasičů a byl vyhlášen druhý stupeň požárního poplachu.

„Při příjezdu jednotek byly požárem plně zasaženy dva byty v šestém a sedmém patře panelového domu. Hasičům se podařilo dostat plameny pod kontrolu za zhruba 35 minut od vyhlášení poplachu. Zasaženou část domu opustilo asi čtyřicet lidí a požár se obešel bez zranění,“ řekl k události mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan.

FOTOGALERIE…

Jelikož požár viditelně poškodil panely domu, operační důstojník na místo povolal statika. Starostka města zajistí ubytování pro osm osob z posledního patra domu. Okolnosti vzniku požáru vyšetřují i nadále policisté a vyšetřovatelé hasičů…

VIDEO I.

VIDEO II.

PSALI JSME TAKÉ: AKTUÁLNĚ DRAMA: Na bílinském sídlišti hoří byt výškového domu. Z oken šlehají plameny

 

Autor: Honza Vraný
Foto: HZS Ústeckého kraje
Video čtenáři

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář