Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

Mladík zřejmě přecenil sílu svého stroje na Českokrumlovsku! Nezvládl průjezd zatáčkou a s motorkou po smyku spadl

ČESKOKRUMLOVSKO – Na linku tísňového volání byla oznámena dopravní nehoda motorkáře na silnici mezi obce Frymburk a Blatná na Českokrumlovsku. Na místo byli vysláni lipenští policisté a zároveň jejich kolegové z českokrumlovského dopravního inspektorátu.

Po příjezdu na místo šetřením a ohledáním místa nehody zjistili, že 22 letý mladík jel na silném stroji tovární značky Suzuki Intruder 1800, kdy pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, při projížděním mírné levotočivé zatáčky dostal smyk, upadl na komunikaci a poté svou jízdu skončil v silničním příkopu. Při pádu se lehce zranil a způsobená škoda na jednostopém vozidle byla stanovena na 150 000 korun.

Přítomnost návykových látek byla vyloučena provedeným testem na alkohol.

Vzhledem k zvýšenému počtu motorových vozidel na všech komunikacích připomínáme na zásady bezpečné jízdy a též vzájemné obezřetnosti!

Autor: por. Bc. Milan Bajcura

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “Mladík zřejmě přecenil sílu svého stroje na Českokrumlovsku! Nezvládl průjezd zatáčkou a s motorkou po smyku spadl

  1. Pingback: ผลบอล

Napsat komentář