Krimi Liberecký Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Střelba v Liberci má druhou oběť! Po ženě, která podlehla střelnému zranění na místě zemřel v nemocnici i muž, který má mít střelbu na svědomí

LIBEREC – Včerejší střelba v Liberci má již druhou oběť! Po zastřelené ženě, která zranění podlehla přímo na zahradě domu později v nemocnici zemřel i muž, který s těžkým zraněním po střelbě skončil v péči záchranářů. O incidentu jsme již včera také informovali.

V neděli, krátce po čtvrt na pět odpoledne, policisté prostřednictvím linky 158 přijali oznámení o střelbě, k níž došlo v ulici Rudolfovská v Liberci. S největší pravděpodobností zastřelil na zahradě domu muž ženu, se kterou se má rozvádět a poté obrátil zbraň proti sobě.

Žena střelným zraněním na místě podlehla a nepomohla ani resuscitace. Muže s těžkým zraněním následně záchranáři resuscitovali a převezli do nemocnice, kde ale rovněž následně zraněním podlehl.

Operační důstojník na místo události okamžitě vyslal několik policejních hlídek, mimo jiné také prvosledové jednotky, tzv. AMOK a psovody. Po příjezdu na místo policisté okamžitě zajistili okolí místa činu a provedli nezbytné úkony související s bezpečností v bezprostředním okolí.

„Přivolaným lékařům jsme předali k ošetření dvě zraněné osoby. Jedna podlehla následkům zranění na místě a druhá byla transportována s těžkým zraněním do nemocničního zařízení, kde následně také zemřela,“ dodal mluvčí liberecké policie por. Bc. Vojtěch Robovský.

Případem se nyní zabývají krajští kriminalisté.

Autor: redakce
Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME TRAGÉDII: Střelba v Liberci má druhou oběť! Po ženě, která podlehla střelnému zranění na místě zemřel v nemocnici i muž, který má mít střelbu na svědomí

Napsat komentář