Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Liberecký Mateřská škola Městská policie Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Pátrání Plzeňský Policie Praha Školní okénko Složky IZS Střední škola Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Základní škola Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

VAROVÁNÍ: Anonym opět hrozí útokem na školky, základní i střední školy. Policie napříč Českem přijala opatření a po pachateli pátrá

ČESKO – Policie ČR se intenzivně zabývá anonymní výhružkou o připravovaném útoku na mateřské, základní i střední školy na území celé České republiky, která nebyla nijak blíže specifikována.

Policie po autorovi výhružky pátrá. Města napříč Českem tak přijala v součinnosti s ředitelstvím Policie ČR a Městskou či obecní policií preventivní bezpečnostní opatření a zvýšen byl též dohled kontroly u školských zařízení. Vyrozuměni byli všichni ředitelé škol.

Policie provádí úkony směřující k vypátrání autora výhružky. Jedná se o podobnou výhružku, která se týkala před 14 dny mateřských škol.

V tuto chvíli je hrozba obecného charakteru a neexistuje žádná informace o tom, že by byla ohrožena přímo jednotlivá škola. Všichni zaměstnanci škol tak budou v příštích dnech zvýšenou měrou monitorovat dění v areálech a u vstupů do škol.

Pokud byste zaznamenali v okolí škol neobvyklou aktivitu, podezřelý odložený předmět apod., kontaktujte, prosíme, tísňovou linku Policie ČR 158.

Vyrozuměni byli všichni ředitelé škol.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář