Jihočeský Krimi Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Z dvojnásobné vraždy vlastní matky a svého teprve dvouletého dítěte kriminalisté z Českých Budějovic obvinili šestatřicetiletou ženu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Z dvojnásobné vraždy vlastní matky a svého teprve dvouletého dítěte kriminalisté obvinili šestatřicetiletou ženu. K rodinné tragédii došlo v sobotu dopoledne v jednom z bytů panelového domu na sídlišti Vltava v Českých Budějovicích. 

Ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, obvinili jihočeští kriminalisté šestatřicetiletou ženu. Pachatelka s nožem v ruce se následně dala na útěk, který skončil po několika desítkách minut jejím zadržením policisty z Oddělení hlídkové služby. Ženu policisté zadrželi nedaleko místa spáchání činu u lesa.

„Vzhledem k věku jedné z obětí k případu dále žádné podrobnosti zveřejňovat nebudeme,“ dodává mluvčí jihočeských policistů por. Milan Bajcura.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Z dvojnásobné vraždy vlastní matky a svého teprve dvouletého dítěte kriminalisté z Českých Budějovic obvinili šestatřicetiletou ženu

Napsat komentář