Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Na silnici I/6 u Olšových Vrat na Karlovarsku se v pondělí čelně střetlo osobní auto s nákladním vozem, jeden člověk zemřel

KARLOVARSKO – Tragická nehoda na Karlovarsku zcela uzavřela provoz na frekventované komunikaci na několik hodin. Ve zdemolovaném osobním autě zemřel řidič. Hasiči nyní poskytli fotografie z tragické nehody.

Další velmi vážná dopravní nehoda s tragickými následky se stala na silnici I/6 v pondělí odpoledne v místech za odbočkou na Olšová Vrata. Čelně se zde střetlo osobní auto s nákladním, které převáželo betonové panely.

Po srážce zůstal v osobním autě zaklíněný těžce zraněný řidič. Přivolaní hasiči museli pro vyproštění muže použít hydraulické nástroje, poté ihned začali s resuscitací. Tu následně ukončil lékař záchranné služby. Řidič utrpěl závažné zranění neslučitelná se životem.

FOTOGALERIE…

Kvůli vyšetřování nehody a především kvůli velkému množství trosek na vozovce byl provoz na komunikaci zcela uzavřený až do nočních hodin. Při vyprošťování nákladního auta uniklo z poškozené palivové nádrže větší množstvích pohonných hmot, bylo tak nutné na místo zavolat zástupce odboru životního prostředí a také snížit dopravními značkami rychlost v tomto úseku po částečném otevření provozu.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář