Finance Kultura Pomáháme Školní okénko Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

TIP REDAKCE: Blíží se II. ročník charitativního šipkového turnaje aneb Kluk z plakátu na čtvrtou*

ÚSTÍ NAD LABEM  – V pořadí II. ročník charitativního šipkového turnaje aneb Kluk z plakátu na čtvrtou* pořádá Spolek A.S. Ghost Czech Force ve spolupráci s Andělé bez křídel z.s.

Šipkový turnaj se uskuteční již tuto sobotu 11. září od 12.00 hodin v restauraci Hraničář a sportbaru HRNEC. Registrace byla prodloužena až do pátku 10. září do půlnoci. Ten, kdo nestihne registraci online, tak si zoufat nemusí, organizátoři přijmou totiž registraci i přímo na místě… Registrační poplatek je 200 korun a celá částka, která se vybere poputuje na pomoc malému bojovníkovi Vítečkovi.

Zaregistrovat se na charitativní šipkový turnaj můžete ZDE: Turnaj je určen, dětem, ženám i mužům. (hraje se 501 (2xKO) ve třech kategoriích: MUŽI vs MUŽI (max 64 hráčů) ŽENY/ DĚTI vs ŽENY/DĚTI a VŠICHNI PROTI VŠEM) Pojďme tak pomoci dobré věci, pobavit se a trochu si zasoutěžit. Zveme Vás dobří lidé na charitativní turnaj v šipkách.

„Rovněž uvítáme pomoc při realizaci tohoto druhého ročníku. jakékoliv dotazy směřujte na asgcf@asgcf.cz nebo 608 270 995. Všem děkuji za sdílení a pomoc,“ dodává organizátor akce Martin Beck.

Redakce agentury JV press.cz je hrdým mediálním partnerem Spolku A.S. Ghost Czech Forcea potažmo také zmíněného charitativního šipkového turnaje.

Autor: redakce

 

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář