Finance Kultura Pomáháme Školní okénko Složky IZS Sport Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

ZAUJALO NÁS: NĚCO NAVÍC aneb ŽIVOT S Downovým Syndromem – Spolek A.S. Ghost Czech Force a Andělé bez křídel o.s. uspořádají Charitativní nohejbalový turnaj pro Vítka

ÚSTÍ NAD LABEM – Charitativní nohejbalový turnaj pro malého Vítka uspořádá 16. května Spolek A.S. Ghost Czech Force a Andělé bez křídel o.s. Turnaj se uskuteční v areálu Střední průmyslové školy Resslova 210/5 v Ústí nad Labem na Klíši. Akce se uskuteční v sobotu 16. května 2020 od 9:00 do 20:00 hodin.

Vítek se narodil s Downovým syndromem. Jeho vývoj je oproti ostatním dětem opožděný a do budoucna se bude projevovat určitý stupeň mentální retardace. Jako rodiče se však snažíme jeho vývoj a rozvoj co nejvíce podpořit.

Víteček je plný elánu. Fyzioterapeutka to trefně okomentovala slovy, že z toho kluka doslova čiší proudem radost ze života. Nezažili jsme den, kdy by nás neobdařil několika naprosto odzbrojujícími úsměvy, které nám dodávají tolik potřebných sil. Rád si hraje, je zvídavý a díky plazení začíná pomalu prozkoumávat svůj domov. Má radost, když mu čteme nebo si prohlížíme různé hmatové knížky. Ze všeho nejvíce však miluje bourání komínků a hraní si s kelímky.

Více informací pak naleznete také na: https://www.neco-navic.cz/

REGISTRACE BUDE PLATNÁ PO PŘIPSÁNÍ ČÁSTKY NA ÚČET !

Pomoci můžete již dnes a to posláním jakoukoliv částku na 2001739228/2010 (Fio banka) VŠEM děkujeme za pomoc. 

Redakce Agentury JV PRESS.cz je hrdým mediálním partnerem celého charitativního turnaje a zároveň partnerem Spolku A.S. Ghost Czech Force.

Autor: Honza Vraný

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

Napsat komentář