Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Politika Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

KRIMI / VOLBY 2021: Desítky porušení protiepidemických opatření, prozatím dvě oznámení na „kupčení“ s volebními hlasy a jeden anonym týkající se uložení výbušného systému

ČESKO – Vyhodnocení opatření k parlamentním volbám: desítky porušení protiepidemických opatření, prozatím dvě oznámení na „kupčení“ s volebními hlasy a jeden anonym týkající se uložení výbušného systému.

Žádné narušení regulérnosti voleb policie nezaznamenali. Policisté přijali dnes oznámení, které se týkalo možného podezření s „kupčením“ s volebními hlasy v jednom z obvodů na Ostravsku.

Nyní policisté zjišťují všechny informace a okolnosti. I dnes se policisté setkávají s nedodržováním protiepidemických opatření, nicméně v menší míře než včera. Kromě toho se policie v Brně musela zabývat anonymním oznámením o uložení bomby ve volební místnosti. Prověrkou policisté však žádné podobné zařízení nenalezli. Průběh voleb tím narušen nebyl.

Na několika místech v Česku bylo policistům oznámeno porušení protiepidemických opatření ve volebních místnostech ať již ze strany voličů nebo členů volebních komisí. Oznámení policisté vyřešili buď domluvou na místě anebo je předají příslušným správním orgánům k vyřízení.

Bilance prvního dne: Až na několik osob, které nerespektovaly protiepidemická opatření a o nichž jsme referovali výše, neevidujeme žádné významné narušení voleb a dosavadní průběh považujeme za klidný.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “KRIMI / VOLBY 2021: Desítky porušení protiepidemických opatření, prozatím dvě oznámení na „kupčení“ s volebními hlasy a jeden anonym týkající se uložení výbušného systému

  1. Pingback: Belcampo scandal

Napsat komentář