Finance Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Krimi Kultura Liberecký Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Policie Politika Praha Složky IZS Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zlínský Zprávy podle krajů

Majitel Bohemia Energy Jiří Píšařík se omluvil zákazníkům skupiny za vzniklou situaci. Klientům chce vrátit přeplatky

ČESKO – Majitel zkrachovalé Bohemia Energy Jiří Píšařík se dnes na tiskové konferenci se slzami v očích omluvil zákazníkům skupiny za vzniklou situaci. Svým bývalým klientům prý chce vrátit přeplatky.

Podle Písaříka ale společnost Bohemia Energy nemá žádné závazky po splatnosti! Není tak prý důvod, aby šla společnost do insolvence. A zároveň odmítá spekulace o vyvádění majetku. Nemovitosti chtěl Jiří Písařík s manželkou převést prý kvůli bezpečnosti z fyzické osoby na firmu, kterou vlastní.

Jiří Píšařík rovněž prý nechápe podání trestních oznámení. Společnost se podle Písaříka nedopustila trestného činu. A zároveň zkritizoval přístup bank k možnému financování společnosti, které podle něj mohlo zachránit skupinu již zkrachovalé Bohemia Energy. “ Banky se k nám totiž otočily zády,“ dodal Písařík.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz