Kultura Praha Sport Technika Ústecký Z domova Zahraničí Zajímavosti Zprávy podle krajů

NAPSALI JSTE NÁM: Dubský Thajský box zářil jak v ringu tak na videu

DUBÍ – Národní liga v muaythai, virtuální mistrovství světa, mezinárodní zápas a Kids muaythai Challenge, reprezentační soustředění mládeže tyhle všechny akce se odehráli v posledních týdnech.

Na národní lize v Líbeznících se tentokrát představil 11 letý Jiří Berkovec, který si odvezl stříbrnou medaili. Dalším bojovníkem byl Matěj Charous 15 let, ten si odvezl zlato a pak Martin Nebřenský dokázal v jeden den vybojovat 2 zlaté medaile. Druhá liga se pak konala v Praze v TJ Spoje kde si vyzkoušel první zápas v 18+ Karel Franc a hned uspěl a dovezl zlato a Matěj Charous se musel tentokrát spokojit jen se stříbrem.

Takřka současně se pak konalo virtuální mistrovství světa, kde Lukáš Klaška vyhrál v disciplíně stínový box bronzovou medaili.

Dále pak Ladislav Horejš v soutěži rozhodčích vyhrál stříbro a stal se tím vicemistrem světa.

FOTOGALERIE…

Další víkend se hned konali dvě akce v Praze Kids muaythai Challenge kde jsme do Dubí v různých disciplínách dovezli 15 medailí a jednu speciální za statečnost. Za tuto akci musím poděkovat Tomáši Karlu Bartákovi a Andreji Berkovcové, které celou akci zvládli i bez přítomnosti svého hlavního trenéra, který byl v tu dobu na závodech v Maďarsku s Lukášem Klaškou. Toho čekal zápas Česká republika vs Maďarsko, zápas se ovšem nevyvíjel podle našeho očekávání, velice zkušený soupeř a úřadující mistr světa v Savate (Francouzský kick box) byl velice zkušený a Lukáš na něj bohužel nenašel recept a prohrál na body.

Poslední akce pak bylo juniorské reprezentační soustředění, kde se pravidelně účastní Tomáš Karel Barták, Matěj Šimůnek , Alan Homič, Nicol Černá, Šimon Verner a tentokrát se k nim přidal i Martin Nebřenský.

Poslední akcí tento rok je Mistrovství světa v Bangkoku, které je zatím ve fázi plánování, ale snad vše vyjde a pojedeme reprezentovat naší zem i na nejvyšší soutěž.

Velký dík za pořádání této akce patří prezidentu České Muaythai Asociace Petru Ottichovi a jeho realizačnímu týmu.
Poděkování všem co nás podporují: Ústecký kraj, NSA, Města Dubí, Teplice, Krupka.

Obce Proboštov a Novosedlice. Dále pak firmám Stavmart s.r.o., Grafstudio cz, shop Berem.cz., Molík
reality .

Po zdravotní stránce: Fyzioterapeut Jana Šimonová a Centrum sportovní medicíny Teplice, Norbert Bidrman LEGEARTIS academy .

Foto a Video: Czechfighter.cz, K-Legendary production.
Autor: Ladislav Horejš