Krimi Pátrání Policie Složky IZS Technika Ústecký Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

VÝZVA POLICIE: Kriminalisté hledají důležité svědky v případu pádu čtrnáctiletého chlapce z Pastýřské stěny v Děčíně

DĚČÍN – Kriminalisté děčínské policie se v rámci prověřování pádu nezletilého mladíka z Pastýřské stěny obracejí na veřejnost s žádostí o pomoc. Dne 17. listopadu 2021 po poledni se na policii obrátili rodiče 14letého chlapce, kterého již několik hodin pohřešovali. Na základě oznámení byla zorganizována pátrací akce, při které policisté pohřešovaného nalezli velmi vážně zraněného v nepřístupném terénu pod Pastýřskou stěnou v Děčíně, chlapec byl následně transportován do nemocnice, kde je dosud hospitalizován.

Když rodiče dopoledne dne 17. listopadu volali na synův mobil, přijal hovor neznámý muž, který měl telefon najít na skále v této lokalitě. Otec chlapce tedy jel na místo a u brány do hotelu Nebíčko mu mobilní telefon zn. Xiaomi  předal starší pán (na hlavě měl čepici, silnější postavy, věk kolem 70 let, výška asi 170 cm, nosil brýle), který tam byl s dalším mužem (na sobě měl béžovou bundu, mladší než druhý muž, štíhlé postavy, výška asi 180 cm, měl jednu ruku zavázanou v obvazu) a neznámou ženou (věk asi 70 let, silnější postavy), měli snad být z Ústí nad Labem.

Policisté žádají tyto tři důležité svědky, kteří by mohli poskytnout podstatné informace k případu a místu, kde telefon našli a pomoci nám tak objasnit okolnosti, za jakých ke zranění nezletilého došlo, aby kontaktovali děčínské kriminalisty.

„Taktéž žádáme další spoluobčany, kteří se 17. listopadu 2021 od rána do poledních hodin pohybovali v okolí Pastýřské stěny a mohli by poskytnout jakékoliv informace k výskytu a pohybu nezletilého, který je 175 cm vysoký, má modré oči, blond krátké vlasy, hubenou postavu, na sobě měl zimní oranžovo žlutou bundu s kapucí, světlé kalhoty (tepláky) a na nohou černé tenisky, aby podali svědectví děčínským kriminalistům na tel. 603 187 081, nebo se obrátili na linku 158, za pomoc předem děkujeme.“

Autor: por. Bc. Daniel Vítek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz