Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

TRAGÉDIE: Krajští kriminalisté vyšetřují smrt muže ve Vysoké na Mělnicku! Policie zadržela na místě třiačtyřicetiletou ženu

MĚLNICKO – V souvislosti s tragickou událostí zahájili úkony trestního řízení, právní kvalifikaci budou kriminalisté ještě upřesňovat. Muž měl v domě vykrvácet! Závažná zranění mu měla způsobit 43letá žena.

„Včera, krátce před třetí hodinou odpoledne, přijali policisté na lince 158 oznámení o nálezu muže bez známek života v jednom z rodinných domů ve Vysoké na Mělnicku. Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje, která byla rovněž na místě, muže resuscitovala. Oživování ale nebylo úspěšné, lékař konstatoval smrt,“ uvedla mluvčí středočeských policistů mjr. Mgr. Vlasta Suchánková.

Těžce zraněný muž měl na svém těle zranění, která si nemohl způsobit sám, z tohoto důvodu se případem zabývají krajští kriminalisté. Ti již také včera zahájili úkony trestního řízení pro násilný trestný čin, jehož přesnou právní kvalifikaci budou upřesňovat po soudní pitvě, kterou nařídili a která proběhne během dneška.

„V souvislosti se smrtí 57letého muže zadrželi kriminalisté jednu osobu, 43letou ženu, která je v současné době umístěna ve zdravotnickém zařízení,“ dodala mluvčí policie mjr. Mgr. Vlasta Suchánková.

Nyní budou probíhat potřebné procesní úkony ke zjištění veškerých okolností tohoto případu.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “TRAGÉDIE: Krajští kriminalisté vyšetřují smrt muže ve Vysoké na Mělnicku! Policie zadržela na místě třiačtyřicetiletou ženu

  1. Pingback: lippenstift

Comments are closed.