Auto-Moto Doprava HZS Karlovarský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: I nadále zůstává uzavřena silnice I/6 u odbočky na Žlutice na Karlovarsku po včerejší vážné nehodě

KARLOVARSKO – I nadále zůstává uzavřena silnice I/6 u odbočky na Žlutice na Karlovarsku (pomístní název Na Hvězdě) po včerejší nehodě tří osobních aut a nákladního vozidla, převážející osobní auta. Návěs nákladního auta se při nehodě převrátil a i nadále blokuje vozovku přes celou šíři. 

Na místě byly od včerejšího večera špatné klimatické podmínky, silnice byla zledovatělá, fouká silný vítr se sněžením. U nehody zasahovaly čtyři jednotky hasičů, z převráceného nákladního auta unikaly provozní kapaliny.

Při nehodě se zranily dvě malé děti a skončily v péči záchranné služby. Provoz je kompletně uzavřený, s ohledem na velký počet vozidel (včetně spadlých z návěsu) a aktuální klimatické podmínky bude silnice uzavřena delší dobu.

I nadále tak na místě probíhá odstraňování následků nehody a především havarovaného návěsu nákladního vozidla s auty, kdy odborná firma překládá jeřábem návěs.

S komplikacemi v dopravě v uvedeném úseku musejí řidiči počítat asi do 9.00 hodin. Na místě nehody nyní dochází k odstranění návěsu nákladního automobilu a k odklizení sněhu. Úsek je proto opět uzavřen. Objízdná trasa vede přes Žlutice a Chyši v obou směrech. V místech jsou stále špatné povětrnostní podmínky.

Autor: redakce

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz