Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Školní okénko Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

KRIMI: Pomozte policistům ztotožnit mladíka na fotografii… Je podezřelý z vydírání mladistvého chlapce v Kladně

KLADENSKO – Kladenští kriminalisté prověřují případ týkající se podezření ze spáchání trestného činu vydírání, kterého se dopustil zatím neztotožněný pachatel. V této souvislosti se obracíme s žádostí o pomoc při ztotožnění mladíka na fotografiích, který je v současné době podezřelým.

K této události došlo podle dosavadního šetření již 18. prosince 2021, v 17:45 hodin, v ulici U Tržnice v Kladně, kde zatím neztotožněný podezřelý si měl zapůjčit od mladistvého chlapce mobilní telefon, přičemž s tímto přístrojem měl odejít do Holandské ulice. Poškozený šel za ním a požadoval o navrácení svého telefonu. Na to mu podezřelý odvětil slovy, že pokud za ním bude pořád chodit a bude po něm chtít svůj mobil, tak má u sebe nůž. Toho se mladistvý zalekl a odešel pryč.

Žádáme všechny občany, kteří osobu na fotografiích poznávají a mají k jeho osobě jakékoliv poznatky, aby nás kontaktovali na tísňové lince 158.

Děkujeme předem za pomoc!

Autor: por. Bc. Michaela Richterová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz