Krimi Policie Složky IZS Středočeský Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VRAŽDA: Napadení mezi partnery na Rakovnicku skončilo smrtí mladého muže! Osmnáctiletá dívka tam po hádce ubodala svého přítele

RAKOVNICKO – Krajští kriminalisté prověřují okolnosti smrti mladého muže, kterého měla napadnout jeho partnerka na Rakovnicku. 

V souvislosti s případem z Čisté na Rakovnicku obvinili policisté 18letou mladou ženu ze zvlášť závažného zločinu vraždy podle § 140 odst. 1, trestního zákoníku. Žena měla svého o pět let staršího přítele napadnout nožem a způsobit mu zranění neslučitelná se životem. Podle všeho tomuto konfliktu předcházela hádka. Kriminalisté i nadále provádějí úkony trestního řízení a zjišťují veškeré okolnosti, za kterých k napadení a následnému usmrcení muže došlo.

Za zvlášť závažný zločin vraždy může soud dle trestního zákona vyměřit trest od deseti do osmnácti let.

Ve středu, krátce před sedmou hodinou večerní vyjížděli policisté, na základě oznámení Zdravotnické záchranné služby Středočeského kraje, do obce Čistá na Rakovnicku, kde mělo dojít k napadení mezi partnery a následnému usmrcení jednoho z nich. Podle všeho měla žena (r. 2004) napadnout při hádce svého partnera (r. 1999) nožem a způsobit mu velmi vážné zranění, kterému přímo na místě podlehl.

Případem se zabývají kriminalisté Krajského ředitelství policie Středočeského kraje, kteří již v dané věci provádějí potřebné procesní úkony, a to i ve vztahu k mladé ženě, kterou po násilném činu zadrželi a umístili do policejní cely. U zemřelého muže nařídili kriminalisté soudní pitvu ke zjištění přesné příčiny jeho smrti.

Autor: mjr. Mgr. Vlasta Suchánková

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VRAŽDA: Napadení mezi partnery na Rakovnicku skončilo smrtí mladého muže! Osmnáctiletá dívka tam po hádce ubodala svého přítele

  1. Pingback: ozempic pen

Comments are closed.