Krimi Policie Praha Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Včerejší oznámení o údajném násilném držení ženy v jednom z bytů v pražském Braníku policisté odložili! Nedošlo zde přestupku ani k trestnému činu

PRAHA – Výslechem obou zúčastněných kriminalisté zjistili, že se nejedná o přestupek nebo trestný čin, věc tak byla uložena Ad Acta. Oznamovatelka špatně vyhodnotila zprávu, kterou jí “poškozená” poslala a okamžitě zalarmovala policii.

Policistům se včera podařilo najít ženu, která měla být v ohrožení. Po rozhovoru s vyjednavačkou otevřela dveře bytu, ve kterém se nacházel také muž, který ji měl údajně násilím držet v bytě. Toho policisté zajistili a byl následně předveden k podání vysvětlení.

V pražském Braníku včera proběhlo prověřování oznámení, že by v jednom z bytů měla být násilím držena žena svým partnerem. Oznámení bylo zprostředkované, informaci není možné jinak ověřit.

K čemu přesně v bytě došlo ještě včera zjišťovali kriminalisté.

Zdroj: Policie ČR

 

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Včerejší oznámení o údajném násilném držení ženy v jednom z bytů v pražském Braníku policisté odložili! Nedošlo zde přestupku ani k trestnému činu

  1. Pingback: try here

Comments are closed.