Auto-Moto Doprava HZS Jihočeský Krimi LZS Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při střetu osobního vozu s vlakem na železničním přejezdu ve Velešíně na Českokrumlovsku zemřel řidič z auta

ČESKOBUDĚJOVICKO – Tragicky skončil střet osobního automobilu s projíždějícím vlakem na železničním přejezdu ve Velešíně na Českokrumlovsku. Řidič automobilu střet nepřežil.

O tragické nehodě jsme dnes již informovali. Profesionální hasiči nyní zveřejnili další podrobnosti a fotografie ze zásahu tragické události. U dnešní dopolední železniční nehody ve Velešíně tak zasahovali i českokrumlovští a také českobudějovičtí hasiči.

FOTOGALERIE…

Jak jsme již informovali střet vlaku s osobním vozem nepřežil řidič vozu. Přibližně osm desítek cestujících z vlaku vyvázlo bez zranění, byla pro ně zajištěna náhradní doprava.

Jednotky hasičů společně s podnikovými hasiči SŽ České Budějovice a jednotkou SDH obce Velešín zajistily evakuaci všech cestujících a zajištění místa nehody.

Zásah ukončily po půl desáté dopolední, kdy si velení u nehody převzal velitel podnikové jednotky drážních hasičů Správy železnic. Okolnosti tragického střetu i nadále vyšetřují kriminalisté jihočeské policie.

Autor: redakce
Foto: HZS Jihočeského kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME OBRAZEM: Při střetu osobního vozu s vlakem na železničním přejezdu ve Velešíně na Českokrumlovsku zemřel řidič z auta

Comments are closed.