HZS Krimi Kultura Městská policie Moravskoslezský Pátrání Policie politici Politika Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Havířovské slavnosti byly kvůli nehodě jedné z atrakcí ukončeny! Zraněno je 14 lidí…

HAVÍŘOV – Druhý den Havířovských slavností došlo před areálem haly Slavie k nehodě jedné z atrakcí doprovodného programu. Na místě neštěstí zasahovaly všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR, na místě bylo pravděpodobně 14 zraněných. 

Policisté při prověřování okolností události zjistili, že technické problémy na atrakci měly být i v průběhu včerejšího a dnešního dne. „Prosíme všechny, kteří mají takovou událost zaznamenanou, byli u situace se závadou na této atrakci přítomni, aby volali na linku 158,“ dodávají policisté.

K pádu samotného řetízkového kolotoče nedošlo, ale účastníci atrakce se měli vlivem roztočení kolotoče v jeho dolní části zranit o zábradlí a o věci umístěné na zemi u atrakce. Zraněno má být 14 osob.

Proto byl další program Havířovských slavností zrušen. „Se všemi, kterých se tato událost jakkoliv dotkla, soucítíme, projevujeme hlubokou lítost a přejeme brzké uzdravení.“

V této souvislosti si dovolujeme jménem Policie ČR vyzvat občany a návštěvníky, kteří se nacházeli na místě neštěstí a tuto událost zachytili, aby tento důkazní obrazový materiál poskytli Policii ČR, nebo tiskovému oddělení Magistrátu města Havířova.

Zdroj: Statutární město Havířov
a Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUALIZUJEME: Havířovské slavnosti byly kvůli nehodě jedné z atrakcí ukončeny! Zraněno je 14 lidí…

Comments are closed.