Jihočeský Jihomoravský Karlovarský Královehradecký Liberecký meteo Moravskoslezský Olomoucký Pardubický Plzeňský Počasí Praha Středočeský Technika Ústecký Vysočina Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů

METEO: Dnešek přinese místy přeháňky, oblačnost bude proměnlivá a nejvyšší teplota vystoupí na 11 až 15 °C.

ČESKO – Dnešní den přinese podle meteorologů místy přeháňky, oblačnost bude proměnlivá a nejvyšší teplota vystoupí na 11 až 15 °C.

Teploty v noci na čtvrtek budou opět záviset na oblačnosti, při zatažené obloze bude teplota kolem 5 °C, při jasném nebi bude teplota klesat blízko nule.

V noci na dnešek byla na některých místech nízká oblačnost, hlavně v Ústeckém, Středočeském a Moravskoslezském kraji a také v Praze. Díky tomu na těchto místech zůstala teplota kolem 7 °C.
Naopak v západních, jižních a východních Čechách bylo v noci oblaků málo, proto zde byla teplota nižší, v minimech kolem 3 °C. Například v Chebu klesla teplota až k 1 °C.
Dnešní den přinese místy přeháňky, oblačnost bude proměnlivá a nejvyšší teplota vystoupí na 11 až 15 °C.
Teploty v noci na čtvrtek budou opět záviset na oblačnosti, při zatažené obloze bude teplota kolem 5 °C, při jasném nebi bude teplota klesat blízko nule. Ještě o něco chladnější bude noc na pátek.

Zdroj: Český hydrometeorologický ústav ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz