Auto-Moto Doprava HZS Královehradecký Krimi LZS Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUALIZUJEME: Záchranáři Plzeňského kraje měli velmi rušnou sobotu…

PARDUBICKÝ KRAJ – Sobotní víkendový den se nesl ve velmi rušném duchu. Vyžádal si hned několik vzletů leteckých záchranářů a výjezdů záchranky Pardubického kraje k úrazům a nehodám.

V dopoledních hodinách došlo k vážnému úrazu muže v obci Dřenice, který se propadl stropem rodinného domu. K události ihned vyjely dvě posádky záchranářů a také leteckých záchranářů Královéhradeckého kraje. Zraněný byl po ošetření a zajištění s pomocí HZS předán leteckým záchranářům a následně transportován do nemocnice s vážným poraněním dolní poloviny těla. Druhý zraněný byl převezen na chirurgické oddělení Chrudimské nemocnice s lehčím zraněním.

FOTOGALERIE…

Další vzlet leteckých záchranářů a výjezd dvou posádek ZZS Pardubického kraje si vyžádal pád menšího letadla nedaleko Podhořan u Ronova. Jedna zraněná osoba se středně těžkými zraněními byla prostřednictvím vrtulníku leteckých záchranářů transportována do nemocnice.

Zdroj: Zdravotnická záchranná služba Pardubického kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz