Krimi Policie Praha Složky IZS Technika YouTube Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

VIDEO KRIMI: Minulé pondělí přepadl zlatnictví v Praze, ve středu již měl 57letý recidivista pouta na rukou

PRAHA – Kriminalisté z pražské Palmovky se od pondělí 24. října zabývali případem, kdy maskovaný muž hodinu po poledni vstoupil do prodejny a pod pohrůžkou zbraně po obsluze požadoval vydání zlata. V momentě, kdy muž zjistil, že se v prodejně nachází další zaměstnanec, zalekl se a bez lupu utekl.

Kriminalisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých byl podezřelý vidět. Operativním šetřením během krátké chvíli zjistili, že se jedná o sedmapadesátiletého 15x soudně trestaného recidivistu, který byl jen pár dní předtím propuštěn z výkonu trestu odnětí svobody, kde si odpykával trest za předchozí majetkovou a násilnou trestnou činnost. Dva dny po loupeži si pro recidivistu přišli kriminalisté a za užití donucovacích prostředků ho zpacifikovali a omezili na osobní svobodě.

Sedmapadesátiletý muž je v současné době obviněný ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupež, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby, který soud akceptoval.

Autor: por. Violeta Siřišťová

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “VIDEO KRIMI: Minulé pondělí přepadl zlatnictví v Praze, ve středu již měl 57letý recidivista pouta na rukou

Comments are closed.