Krimi Plzeňský Policie Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

KRIMI: Rvačka mezi dvěma skupinkami osob na Klatovsku se nakonec nekonala! Policisté v rámci opatření útoku osob zabránili

KLATOVY – Policisté na Klatovsku operativně pátrací činností zjistili, že se měla pořádat organizovaná potyčka mezi dvěma skupinkami osob. Na základě zjištěných informací mělo ve večerních hodinách dojít na území města Klatov  k vzájemnému fyzickému napadení přibližně třiceti osob.

Policisté v rámci bezpečnostního opatření zjistili pohyb podezřelých skupinek mužů v centru města a monitorovali jejich počínání. Mezitím policisté z oddělení obecné kriminality prověřovali dosavadně zjištěné informace. Několik podezřelých osob bylo požádáno o  podání vysvětlení.

Provedeným šetřením a výslechem podezřelých osob a svědků policisté ověřili, že původní poznatek se zakládal na pravdě.

Policisté zjistili totožnost podezřelých osob a průběžně provádějí jejich výslechy. Podle zatím zjištěných skutečností se jednalo o mladistvé osoby a vzhledem ke stadiu šetření nelze podat bližší informace.

Právní kvalifikace bude určena až na základě dodatečně zjištěných faktů.

Následně policisté přijali několik oznámení o poškození majetku města i fyzických osob, kdy jsou podezřelí dva mladiství a případy se dále zabýváme.

Provedeným opatřením policisté samotnému fyzickému útoku osob zabránili.

Autor: nprap. Dana Ladmanová
Ilustrační snímek

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz