Auto-Moto Doprava HZS Krimi Liberecký Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

AKTUÁLNĚ: U Bělé pod Bezdězem se čelně střetla dvě osobní auta! Osm lidí se zranilo

BEZDĚZ – Na silnici 1/38 u Bezdězu na Českolipsku zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému ČR u dopravní nehody dvou osobních automobilů. Při čelním střetu dvou vozidel bylo zraněno celkem osm osob, z toho čtyři lidé utrpěli těžké zranění. Silnice č. I/38 je v místě dopravní nehody zcela uzavřena. 

Dnes v podvečer krátce před osmnáctou hodinou policisté na lince 158 přijali oznámení o dopravní nehodě na silnici č. I/38 v mezi Doksy a Bělou pod Bezdězem v místě od odbočky na Bezděz do Hlínoviště.

Na základě prvotního šetření jsme zjistili, že pravděpodobně řidič s vozidlem Škoda Fabia při předjíždění dalšího vozu se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Peugeot 307. Při tomto střetu bylo zraněno celkem osm osob, z toho čtyři těžce. V současné době na místě zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému z Libereckého a Středočeského kraje. Silnice je v místě dopravní nehody zcela uzavřena.

V rámci mezikrajské výpomoci na místo vyjela i jednotka profesionálních hasičů Středočeského kraje ze stanice Bělá pod Bezdězem.

Hasiči do příjezdu záchranářů prováděli předlékařská ošetření zraněných osob. Okolnosti nehody vyšetřují dopravní policisté.

Autor: nprap. Dagmar Sochorová
Zdroj: Policie ČR
a HZS Libereckého kraje

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz