Auto-Moto Cestování dobrovolní hasiči Doprava HZS Krimi LZS Pardubický Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS smrtelná nehoda stroj Technika tragická nehoda Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Motorkář nepřežil na silnici II/312 u obce Lichkov vážnou nehodu motocyklu


LICHKOV – K tragické dopravní nehodě vyjížděla včera odpoledne profesionální jednotka z HS Králíky. Dopravní nehoda se stala na silnici II/312 u obce Lichkov. Hasiči provedli zajištění místa nehody a ihned zahájili resuscitaci řidiče motocyklu, ve které pokračovali i po příjezdu záchranářů.

Na místo byl povolán vrtulník Letecké záchranné služby, který však přes všechno vynaložené úsilí odletěl zpět prázdný. Na místo byla povolána JSDHO Lichkov k řízení dopravy a zajištění místa nehody.

Z důvodu charakteru události a konkrétní situace na místě zásahu rozhodl velitel zásahu k povolaní členů intervenčního týmu k poskytnutí posttraumatické péče. Tento tým je zřízen v rámci HZS Pardubického kraje pro poskytování první psychické pomoci osobám zasaženým tragickou nebo mimořádnou událostí. Tým do večerních hodin nabízel podporu všem, kterých se nehoda mohla dotknout, ať už přímým zasaženým, či zasahujícím složkám.

FOTOGALERIE…

Autor: kpt. Mgr. Jakub Stryka

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz