Karlovarský Krimi Městská policie Pátrání Policie Pomáháme Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zprávy podle krajů

Policisté usilovně pátrají po 22letém mladíkovi z Mariánských Lázní! Zanechal doma dopis na rozloučenou, ve kterém vyhrožuje sebepoškozením

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ – Policisté v současné době usilovně pátrají po 22letém mladíkovi z Mariánských Lázní, který včera odešel ze svého bydliště, kde zanechal dopis, ve kterém vyhrožuje sebepoškozením.

EDIT: ODVOLANÉ PÁTRÁNÍ: Pohřešovaný 22letý mladík z Mariánských Lázní byl úspěšně vypátrán. Je naštěstí v pořádku

Policisté pátrají po pohřešovaném 22letém muži z Mariánských Lázní, který je přibližně 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy a má krátké světlejší vlasy.

Pohřešování mladíka oznámila dnes, tedy v sobotu 17. prosince 2022, jeho matka, se kterou žije v Mariánských Lázních. Ta uvedla, že syna viděla naposledy v pátek 16. prosince přibližně v 19:00 hodin, kdy jí měl oznámit, že jde ven. Poté měla žena doma najít ručně psaný dopis, ve kterém její syn vyhrožuje sebepoškozením.

Od svého odchodu z místa trvalého bydliště se dvaadvacetiletý mladík své matce neozval a telefon má nedostupný. V nočních hodinách byl mladík spatřen v jednom z barů v Chebu. Od té doby ho nikdo z jeho příbuzných či známých již neviděl. V době odchodu ze svého bydliště měl muž na sobě tmavé džíny, černé triko, černou mikinu a modrou prošívanou zimní bundu. Na nahou měl tmavé boty.

Zdroj: Policie ČR

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz