Auto-Moto Doprava Krimi Policie Složky IZS Technika Turistika Ústecký vlak Z domova Zajímavosti Zdravotnictví železnice Zprávy podle krajů

AKTUÁLNĚ: Motorák u Hrobu na Teplicku opět najel na nastražené kameny v kolejišti!

HROB NA TEPLICKU – Další mimořádnou událost na železnici před stanicí Hrob na Teplicku hlásí i dnes Společnost místních drah Railway Capital a.s. Neznámý pachatel tam totiž opět nastražil kameny na železniční trať Most – Moldava, do kterých následně narazil vlak před stanicí Hrob na Teplicku. Provoz na zmíněné trati je tak opět do odvolání zastaven!

Strojvedoucí si podle policie včas všiml kamenů na kolejišti a motorák stačil zastavit. Ke zranění osob naštěstí nedošlo! Provoz na železniční trati mezi Hrobem a Dubím na Teplicku je tak zastaven. Na železniční trati opět ležely kameny. Strojvedoucí si překážky všiml a vlak zastavil. Policisté jsou na místě.

Ke stejnému incidentu přitom naposledy došlo 27. prosince. Motorový vůz je poškozen, provoz na trati na Moldavu je do odvolání zastaven. Mimořádnou událost vyšetřuje opět policie.

„Neznámý pachatel nastražil kameny na trať také 27. prosince, do kterých narazil vlak 26800 před stanicí Hrob. Motorový vůz byl poškozen, provoz na trati na Moldavu tak byl do odvolání zastaven,“ uvedla ve své mimořádné informaci na sociální síti společnost Railway Capital a.s. Událost se naštěstí obešla bez zranění. V době incidentu byl ve voze pouze strojvedoucí.

Jde tak již o čtvrtý podobný „útok“ na Moldavskou dráhu. Cestujícím se společnost omlouvá za komplikace v dopravě. Na Moldavské dráze převzala společnost provoz od 11. 12. 2022.

Autor: Honza Vraný
Zdroj: RCAS
Railway Capital a.s.

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz

One Reply to “AKTUÁLNĚ: Motorák u Hrobu na Teplicku opět najel na nastražené kameny v kolejišti!

Comments are closed.