Auto-Moto Doprava HZS Krimi Policie Sbor dobrovolných hasičů Složky IZS Technika Z domova Zajímavosti Zdravotnictví Zlínský Zprávy podle krajů ZZS

OBRAZEM: Osobní automobil na Zlínsku po smyku vylétl ze silnice a několikrát se přetočil přes střechu…

ZLÍNSKO – Dnes před jednou hodinou přijali hasiči hlášení o nehodě osobního automobilu mezi obcemi Provodov a Ludkovice nedaleko místní části Pradliska na Zlínsku. Oznamovatel hasičům sdělil, že dostali smyk, vyletěli ze silnice a že v automobilu jely tři osoby.

K nehodě vyjela jednotka HZS Zlínského kraje stanice Zlín. Po příjezdu na místo nehody hasiči zjistili, že poškozený automobil stojí v Ludkovickém potoku, který se vlévá do Ludkovické přehrady. Po zjištění zdravotního stavu osádky havarovaného vozu si velitel zásahu vyžádal příjezd Zdravotnické záchranné služby Zlínského kraje. Z vozu vytékaly provozní kapaliny, proto hasiči provedli položení sorpčních hadů a provedli protipožární opatření.

FOTOGALERIE…

Pro potřeby dokumentace nehody hasiči prováděli osvětlení místa nehody. Po dokončení šetření vyprošťovací automobil hasičů vytáhl poškozený automobil na silnici. Po provedení úklidu se v 6:22 hodin vrátili na stanici.

Zdroj: HZS Zlínského kraje
(RŽ)

Jan Vraný
Majitel agentury jan.vrany@jvpress.cz
http://www.jvpress.cz